Promo/Marketing

PROPAGANDNE MOGUĆNOSTI BUNGEE SITE-A ŠIBENSKI MOST

Od pojave bungee jumping-a glad publike za ovom atrakcijom ne jenjava. To je i objašnjivo jer je bungee jumping još uvijek relativno rijetka pojava. Samim time propagandne mogućnosti koje ovakav projekt nudi su iznimno atraktivne i raznovrsne.

Na našem bungee site-u Šibenski most u mogućnosti smo Vam ponuditi propagandni prostor kakvim se ne može pohvaliti niti jedna tvrtka u Hrvatskoj. U samo 30 dana rada u sezoni 2000. bungee jumping vidjelo je preko 15 000 ljudi, pojavio se u jednoj televizijskoj emisiji, tri televizijske reportaže, šest novinskih tekstova i u desetak radijskih emisija širom Hrvatske.

U okviru ovog projekta reklama Vaše tvrtke može se izvesti na mnoge različite načine i ovdje ćemo Vam pokušati predstaviti neke:

1. Reklamni pano na mostu dimenzija 35m x 3.7m
2. Zastave na jadranskoj magistrali s obije strane mosta
3. Naši prometni panoi uz Jadransku magistralu
4. Tenda na mjestu za prijem skakača i na mjestu za pripremu
5. Na plakatima
6. Na službenim odorama posade bungee site-a
7. Na službenom vozilu
8. Na diplomama
9. Na službenim majicama bungee site-a Šibenski most
10. Na kapama i beđevima
11. Na ovim web stranicama

Također smo Vam spremni ustupiti određeni broj besplatnih skokova koji se kasnije mogu koristiti u propagandne svrhe (nagradne igre, party-i i slično). Otvoreni smo i za mogućnost korištenja našeg bungee site-a za snimanje propagandnih poruka. Ukoliko imate neke druge ideje, uvijek smo otvoreni za razgovor.

PROPAGANDNE MOGUĆNOSTI BALON BUNGEE-A

Prednosti skakanja iz balona je njegova fleksibilnost. Iz balona se može skakati gotovo bilo gdje, a balon je sam po sebi iznimno atraktivan i zbog svojih dimenzija pogodan za reklamne poruke. U suradnji s Balon klubom Gral u mogućnosti smo Vam ponuditi naše usluge pri promocijama, svečanim otvaranjima ili u bilo kakvim drugim prigodama. Atraktivnost takvih skokova moguće je povećati ukoliko bi Vaši potrošači za nagradu dobili besplatni skok. Naravno, postoji još mnogo mogućnosti.


Nadamo se da ćete u bungee jumping-u naći Vama zanimljiv oblik promocije Vaše tvrtke i da ćemo pronaći zajednički interes. Za sva eventualna pitanja slobodno nam se obratite.

Oglašavanje na Šibenskom mostu

Bungee site pruža obilje mogućnosti za promidžbu vaših proizvoda. Site je izrazito dobro posjećen. Uz to veliki broj turističkih brodova prolazi ispod mosta put Nacionalnog parka Krka i pri tome veliku pažnju usmjeravaju prema Bungee site-u.